Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

<-- palaa tallille <--

 

 

M.L. Liptonfree
VH11-017-0481

Shetlanninponi, tamma
tummanpunarautias, 100 cm
Om. Sinte
VRL-10636
✡ 26.07.2011, ✞ 30.01.2013

Jälkeläisiä:

Ruususen Disco Pallo
Ruususen Completely Free
Ruususen Primum
Ruususen Nerovny
Ruususen Crazy of You

 

Millainen olit:

"Kuka tää poni on?" kysyy tallin käytävillä juoksennellut pikkutyttö pysähtyen tummanpunarautiaan nuoren tamman karsinan viereen. "Renny, se on meidän koulutykin varsa", paikalle sattunut tallityttö vastaa ja tyttö haluaa päästä harjaamaan tuota kiltin näköistä Rennyä.

Renny näyttää suloiselta ja kiltiltä joka tytön unelmaponilta, mutta ulkonäkö pettää ja pahasti. Ulos päästessään jalat alkavat huitoa ja hampaat naksua yhteen. Sen siitä saa kun astuttaa vauhdikkaan koulutamman yritteliäällä ja sitäkin innokkaammalla
esteponilla. Renny ei oikein jaksa keskittyä aina, sille löytyy aina jostakin nurkan takaa jotakin kiinnostavampaa tekemistä kuin ratsukoulutus. Ehkä tästä tammasta ei koskaan kunnon ratsua tulekaan, se vaatisi hyvän ja kärsivällisen koulutuksen. Renny on painotettu yleisratsuksi, eli oikeastaan sillä ei ole mitään varsinaista painotusta. ''Sekalaisen seurakunnan ratsutamma'', niinkuin minä sanoisin.

Hoitaessa Renny on hiukan rauhallisempi kuin ulkoillessa. Se kyllä pysyy paikoillaan, edellyttäen, että sen sitoo kiinni. Toisaalta porkkanat sun muut herkut vain lisäävät tamman energiavarastoa, joten niitä kannattaa antaa harkiten ja miettien koska haluaa sen oikeasti rauhottuvan hetkeksi. Hoitotoimenpiteet saa suoritettua kuitenkin kunnialla loppuun, kunhan pikkutamma jaksaa odottaa kärsivällisesti. Kaviot eivät aina nouse

Talutettaessa Renny menee ihan iisisti. Joskus se saattaa nähdä jotakin mielenkiintoista ja jyrätä taluttajan varpaat, mutta onneksi se ei kovin paljoa paina. Sen kanssa täytyy olla kärsivällinen ja päättäväinen, eikä saa antaa sille missään tapauksessa periksi.

 Sukutaulu (päivitetty 2.3.2015)

ISÄ Silence's Lipton

ii: Wild Boy II

Iii:

Iie:

Ie: Little East

Iei:

Iee:

EMÄ RaF's Narrowing Gold
KUMA, JS, SHLA-IV, KRJ-III

Ei: Narrowing Love

Eii:

Eie:

Ee: Challhope's Silver Girl

Eei:

Eee:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

©2020 Sinten tallien levytila - suntuubi.com