Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

<-- palaa tallille <--

 

 

Metsälammen Varpu
VH11-018-1255
 

Suomenhevonen, tamma
Vrt, liinaharja, 155 cm
Om. Hepo VRL-10735
✡ 3.2.2009, ✞ 3.1.2012

Jälkeläisiä:
Tavattoman Onnekas
M.L. Shiny Marvel
RS´s Tuisku-tyttö

 

Millainen olit:

Yleisesti - Varpu on erittäin sosiaalinen suokkitamma. Tamma on parhaillaan lyhyillä ja kevyillä maastolenkeillä, sekä kärryjen edessä. Vaatii paljon huomiota, vaikkakin saa sitä jo aivan liikaa.

Hoitaessa - Rakastaa harjausta ja nauttii siitä todella paljon. Tamma ei haluaisi nostaa jalkojaan mutta suostuu hetken päästä. Saattaa joskus liikkua hoiaessa mutta ei yleensä. Ei pullistele satulan laitossa eikä nostele päätään suitsien laitossa. Suojat antaa laittaa hyvin jalkoihinsa.

Ratsastaessa - Kokeneemmille ratsastajille. Tamma on useimpien kokeneiden ratsastajien suosikki. Se osaa kulkea hyvin peräänannossa, jos selässä istuu kokenut ratsastaja. Esteille tammalla on myös kapasiteettia. Välillä se tosin lähtee viemään esteen jälkeen, jos sitä ei pidä avuilla jatkuvasti. Tammalla on kisattu esteillä 120cm, mutta kouluratsastuksesta ei ole kisakokemuksia, ainakaan tätä kirjoittaessani. Uskon kyllä, että tamma pärjäisi vaativammissakin luokissa, sillä kotikentällä tammalla pystyy hyvin ratsastamaan Helppo A -tasoisia. Joskus joku erittäin kokenut ratsastaja väänsi piaffea, yllättävän onnistuneesti. Tamman luottamus kyllä vaatii työtä, mutta on sen arvoinen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

©2020 Sinten tallien levytila - suntuubi.com